Lanseringskonferens för Världens bibliotek!

Den 25 april lanseras Världens bibliotek – en nationell tjänst som förmedlar e-medier på några av de största språken som talas i Sverige idag. Besök gärna beta-versionen på varldensbibliotek.se

Möt upp i Malmö och lär dig mer om denna nya webbplattform och hur du kan använda den i din vardag. Konferensen är kostnadsfri.

Dagen börjar med kaffe, macka och registrering klockan 9:15 – 9:45 och avslutas klockan 15 efter lunch och eftermiddagsfika. Konferensen äger rum i Röda Rummet på Malmö stadsbibliotek. Programmet bjuder på journalisten Nadia Jebril som moderator, professor Laid Bouakaz som föreläsare, S.T.I.C.S som gör ett spoken word performance samt möte med projektets parter och själva tjänsten Världens bibliotek.

Anmäl ditt intresse för deltagande eller ditt intresse för projektet genom att mejla till rebecka.eriksson@malmo.se.  Ange eventuella kostbehov. Maten som bjuds är vegetarisk .

Datum: 25 april 2019
Tid: klockan 9.15 – 15.00
Plats: Röda rummet, Stadsbiblioteket i Malmö

Passa också på att gå på Arabiska bokmässan, som äger rum i Malmö den 26-28 april. För mer info: facebook.com/arabokmassan