FAQ

Bemanning – hur ofta behöver jag bemanna? Hur mycket tid tar arbetet? 

– Vi lägger ett 5-veckorschema och en operatör förväntas lägga 3-4 timmar per pass, dvs som ett vanligt pass i disken och du har den dagen och den efterföljande på dig att svara på frågorna som ställts. Det är alltid fyra som bemannar vardagar, och två på helgen. Du får ditt schema i god tid och det skickas även ut en påminnelse dagen innan. Kan du inta ta ditt pass går det bra att byta, det sköter du själv på maillistan, oftast är någon av de andra operatörerna villig att byta. 

 

Svarstid – hur snabbt förväntas jag svara? 

– Vi lovar att svara inom 48 timmar, men är frågan komplex och svaret inte klart, brukar vi mejla till frågeställaren och säger att vi arbetar med frågan och återkommer (kom ihåg att inte svara på själva frågan i inboxen då försvinner den därifrån). 

 

Support – vem kan jag fråga om jag fastnar? 

– När det gäller teknisk support eller frågor kring hur du ska bete dig kan du kontakta Daniel Björklund (daniel.bjorklund@malmo.se). Gäller det en fråga du fastnat i, eller formalia kring svaret, kan du vända dig till dina medoperatörer under Diskussion (och lägg permanenta tips intressanta för alla i bloggen)